prisonbreak.e6.pl - kliknij zeby powrocic do strony glownej Prison Break - Skazany na Smierc
Forum - czyli wszystko to co zwiazane jest z serialem Prison Break Epizody - Prison Break Postacie wystepujace w serialu Prison Break Galeria - czyli zdjecia zwiazane z serialem Prison Break Download - najwiekszy w sieci Download posiecony serialowi Prison Break Prison Break

Skazani
( kliknij poniżej, by poznac bohatera ):

Wentworth Miller -
MICHAEL SCOFIELD

galeria

Dominic Purcell -
LINCOLN BURROWS

galeria

Amaury Nolascow -
FERNANDO SUCRE


Muse Watson -
CHARLES WESTMORELAND


Robert Knepper -
THEODORE BAGWELL

Peter Stormare -
JOHN ABRUZZI


Rockmond Dunbar -
BENJAMIN FRANKLIN

Silas Weir Mitchell -
CHARLES PATOSHIK

Lane Garrison -
DAVID APOLSKIS


Inne osoby
( kliknij poniżej, by poznac bohatera ):

Sarah Wayne Callies -
dr. SARA TENCREDI

galeria

Stacy Keach -
WARDEN HENRY POPE


Wade Williams -
CAPTAIN BRAD BELLICK


Robin Tunney -
VERONICA DONOVAN

galeria

Marshall Scott Allman -
LJ BURROWS


Danny McCarthy -
agent DANNY HALE


Leon Russom -
PAD MAN


Kristin Lehman -
JANE BARROW


Paul Adelstein -
agent PAUL KELLERMAN


Frank Grillo -
NICK SAVRINN

Rzeczy, których nie znajdziesz u konkurencji !!

Forum Prison Break -
Twoje forum o serialu


Tworcy serialu Prison Break

Daty premier odcinkow, napisy, galerie

Streszczenie odcinka
1-1 "Pilot"


Streszczenie odcinka
1-3 "Cell Test"


Streszczenie odcinka
1-4 "Cute Poison"


Streszczenie odcinka
1-5 "English, Fitz or Percy"


Streszczenie odcinka
1-6 "Riots, Drills and the Devil part 1"


Streszczenie odcinka
1-7 "Riots, Drills and the Devil part 2"


Streszczenie odcinka
1-8 "The Old Head"


Streszczenie odcinka
1-9 "Tweener"

Największa galeria Prison Break -
Skazany na Śmierc w sieci

SEZON 1
Galeria odcinka
1-1 "Pilot"


Galeria odcinka
1-2 "Allen"


Galeria odcinka
1-3 "Cell Test"


Galeria odcinka
1-4 "Cute Poison"


Galeria odcinka
1-5 "English, Fitz or Percy"


Galeria odcinka
1-6 "Riots, Drills and the Devil p1"


Galeria odcinka
1-7 "Riots, Drills and the Devil p2"


Galeria odcinka
1-8 "The Old Head"


Galeria odcinka
1-9 "Tweener"


Galeria odcinka
1-10 "Sleight of Hand"


Galeria odcinka
1-11 "And Then There Was 7"


Galeria odcinka
1-12 "Odd Man Out"


Galeria odcinka
1-13 "End of the Tunnel"


Galeria odcinka
1-14 "The Rat"


Galeria odcinka
1-15 "By the Skin & the Teeth"


Galeria odcinka
1-16 "Brother's Keeper"


Galeria odcinka
1-17 "J-Cat"


Galeria odcinka
1-18 "Bluff"


Galeria odcinka
1-19 "The Key"


Galeria odcinka
1-20 "Tonight"


Galeria odcinka
1-21 "Go"


Galeria odcinka
1-22 "Flight"


SEZON 2
Galeria odcinka
2-1 "Manhunt"


Galeria odcinka
2-2 "Otis"


Galeria odcinka
2-3 "Scan"


Galeria odcinka
2-4 "First Down"


Galeria odcinka
2-5 "Map 1213"


Galeria odcinka
2-6 "Subdivision"


Galeria odcinka
2-7 "Buried"


Galeria odcinka
2-8 "Dead Fall"


Galeria odcinka
2-9 "Unearthed"


Galeria odcinka
2-10 "Rendezvous"


Galeria odcinka
2-11 "Bolshoi Booze"


Galeria odcinka
2-12 "Disconnect"


Galeria odcinka
2-13 "The Killing Box"


SEZON 3
Galeria odcinka
3-2 "Fire/Water"

Warto wiedzieć:

Najwazniejsze fakty o serialu "Prison Break"

Najwazniejsze fakty o więzieniu Joliet Prison

Prawdziwa historia D.B. Coopera

Linki do stron
z ktorych korzystalismy podczas tworzenia
www.prisonbreak.e6.pl

Mapa strony
( w budowie )

Kliknij TUTAJ by powrocic do strony glownej serwisu

Marshall Scott Allman
 

Marshall Scott Allman (urodzony 5 kwietnia 1984 roku w Austin, stan Texas) amerykanski aktor, najlepiej znany z serialu telewizyjnego Prison Break, w ktorym wcielil sie w role L.J. Burrowsa

Urodzil sie w Austin, stan teksas, syn Jamesa Martina Allmana oraz Idanell Brown. Kiedy dorastal zaczal sie interesowac pilka nozna oraz sztuka. Po ukonczeniu Austin High School w 2002 roku, wybral kariere aktorską w Los Angeles ( California ) - przedtem chcial studiować sztukę w Nowym Yorku

Marshall gral goscinnie w serialach takich jak Boston Public, Without a Tracehas, Filip z przyszlości, Zwariowany Świat Malcolma, The Practice oraz Krok od domu. Wystąpił również w filmach takich jak: Czarna książeczka, Dishdogz, Płytko pod Ziemią, Osaczony oraz Dowody zbrodni ( Cold Case ).

Marshall ozenil sie z Jamie Brown w czerwcu 2006 w swoim rodzinnym miesie Austin ( stan Teksas ).

Filmografia:
2007 "Cold Case" - jako James Hoffman
2006 "Prison Break" - jako LJ Burrows
2006 "Close to Home" - jako Billy Hampton
2005 Sweet Pea - jako Ricky
2005 Starcrossed - jako Connor
2005 "Phil of the Future" - jako Roger
2005 Hostage - jako Kevin Kelly
2005 Dishdogz - jako Kevin
2004 Little Black Book -jako Trotsky
2004 Shallow Ground - jako swiadek nr.3
2004 "The Practice" - jako Todd Beck
2003 "Malcolm in the Middle" - jako Dylan
2003 "Boston Public" - jako Hector
2003 "Threat Matrix" - jako nastolatek
2003 "Married to the Kellys" - jako mlody Tom
2003 "Without a Trace" - jako Mark



Źródło : www.wikipedia.org
oraz: www.imdb.com

MARSCHALL SCOTT ALLMAN - LJ BURROWS GALERIA Z FILMU
LJ BURROWS LJ BURROWS 2

LJ BURROWS 3 LJ BURROWS 4

LJ BURROWS ( Lincoln Junior Burrows )


Jeszcze kilka miesięcy temu LJ był przeciętnym dzieciakiem z Oak Park , w stanie Illinois.

Mieszkał z matką -Lisą i ojczymem - Adrianem. LJ, wykonywał obowiązki domowe, miał dobre stopnie i trzymał się z dala od kłopotów.

Kiedy prawdziwy ojciec LJ'a przegrał swoją apelację i ustalono datę jego egzekucji, LJ zmienia się. Trafia do aresztu za posiadanie marihuany i chęć jej sprzedaży. LJ twierdzi, że ojciec nie ma na niego żadnego wpływu, ale jego zachowanie zaprzecza temu.

Po aresztowaniu za morderstwo matki i ojczyma oraz próbę morderstwa Owen'a Kraweckiego, LJ trafia do więzienia w Arizonie. Wkrótce, kluczowe dowody w sprawie morderstwa rodziców znikają i LJ zostaje zwolniony z więzienia. Przez jakiś czas jego miejsce pobytu jest nieznane.

wystapil m.in. w odcinkach:
- Bolshoi Booze
- Rendezvous
- Unearthed
- Dead Fall
- Buried

prisonbreak.e6.pl