prisonbreak.e6.pl - kliknij zeby powrocic do strony glownej Prison Break - Skazany na Smierc
Forum - czyli wszystko to co zwiazane jest z serialem Prison Break Epizody - Prison Break Postacie wystepujace w serialu Prison Break Galeria - czyli zdjecia zwiazane z serialem Prison Break Download - najwiekszy w sieci Download posiecony serialowi Prison Break Prison Break

Skazani
( kliknij poniżej, by poznac bohatera ):

Wentworth Miller -
MICHAEL SCOFIELD
galeria

Dominic Purcell -
LINCOLN BURROWS
galeria

Amaury Nolascow -
FERNANDO SUCRE


Muse Watson -
CHARLES WESTMORELAND


Robert Knepper -
THEODORE BAGWELL

Peter Stormare -
JOHN ABRUZZI


Rockmond Dunbar -
BENJAMIN FRANKLIN

Silas Weir Mitchell -
CHARLES PATOSHIK

Lane Garrison -
DAVID APOLSKIS

Inne osoby
( kliknij poniżej, by poznac bohatera ):

Sarah Wayne Callies -
dr. SARA TENCREDI

galeria

Stacy Keach -
WARDEN HENRY POPE


Wade Williams -
CAPTAIN BRAD BELLICK


Robin Tunney -
VERONICA DONOVAN

galeria

Marshall Scott Allman -
LJ BURROWS


Danny McCarthy -
agent Danny Hale


Leon Russom -
Pad Man


Kristin Lehman -
Jane Barrow


Paul Adelstein -
Paul Kellerman


Frank Grillo -
Nick Savrinn

Rzeczy, których nie znajdziesz u konkurencji !!

Forum Prison Break -
Twoje forum o serialu


Tworcy serialu Prison Break

Daty premier odcinkow, napisy, galerie

Streszczenie odcinka
1-1 "Pilot"


Streszczenie odcinka
1-3 "Cell Test"


Streszczenie odcinka
1-4 "Cute Poison"


Streszczenie odcinka
1-5 "English, Fitz or Percy"


Streszczenie odcinka
1-6 "Riots, Drills and the Devil part 1"


Streszczenie odcinka
1-7 "Riots, Drills and the Devil part 2"


Streszczenie odcinka
1-8 "The Old Head"


Streszczenie odcinka
1-9 "Tweener"

Największa galeria Prison Break -
Skazany na Śmierc w sieci

SEZON 1
Galeria odcinka
1-1 "Pilot"


Galeria odcinka
1-2 "Allen"


Galeria odcinka
1-3 "Cell Test"


Galeria odcinka
1-4 "Cute Poison"


Galeria odcinka
1-5 "English, Fitz or Percy"


Galeria odcinka
1-6 "Riots, Drills and the Devil p1"


Galeria odcinka
1-7 "Riots, Drills and the Devil p2"


Galeria odcinka
1-8 "The Old Head"


Galeria odcinka
1-9 "Tweener"


Galeria odcinka
1-10 "Sleight of Hand"


Galeria odcinka
1-11 "And Then There Was 7"


Galeria odcinka
1-12 "Odd Man Out"


Galeria odcinka
1-13 "End of the Tunnel"


Galeria odcinka
1-14 "The Rat"


Galeria odcinka
1-15 "By the Skin & the Teeth"


Galeria odcinka
1-16 "Brother's Keeper"


Galeria odcinka
1-17 "J-Cat"


Galeria odcinka
1-18 "Bluff"


Galeria odcinka
1-19 "The Key"


Galeria odcinka
1-20 "Tonight"


Galeria odcinka
1-21 "Go"


Galeria odcinka
1-22 "Flight"


Galeria odcinka
2-5 "Map 1213"


SEZON 2
Galeria odcinka
2-1 "Manhunt"


Galeria odcinka
2-2 "Otis"


Galeria odcinka
2-3 "Scan"


Galeria odcinka
2-4 "First Down"


Galeria odcinka
2-6 "Subdivision"


Galeria odcinka
2-7 "Buried"


Galeria odcinka
2-8 "Dead Fall"


Galeria odcinka
2-9 "Unearthed"


Galeria odcinka
2-10 "Rendezvous"


Galeria odcinka
2-11 "Bolshoi Booze"


Galeria odcinka
2-12 "Disconnect"


Galeria odcinka
2-13 "The Killing Box"


SEZON 3
Galeria odcinka
3-2 "Fire/Water"

Warto wiedzieć:

Najwazniejsze fakty o serialu "Prison Break"

Najwazniejsze fakty o więzieniu Joliet Prison

Prawdziwa historia D.B. Coopera

Linki do stron
z ktorych korzystalismy podczas tworzenia
www.prisonbreak.e6.pl

Mapa strony
( w budowie )

Wentworth Miller - Michael Scofield

pełna filmografia + galeria tylko na http://prisonbreak.e6.pl !

2005 - 2006 "Prison Break" - jako Michael Scofield
2005 "Ghost Whisperer" - jako Paul Adams ( serial 1 odcinek - "pilot" 2005)
2005 Stealth - udzielil glosu dla EDI
2005 "Joan of Arcadia" - jako Ryan Hunter ( serial, 2 odcinki - "Something Wicked This Way Comes" oraz "Common Thread" 2005)
2005 The Confession -jako Pan domu/wiezien
2003 Underworld - jako Dr. Adam Lockwood
2003 The Human Stain - jako mlody Coleman Silk
2002 "Dinotopia" - jako David Scott ( miniserial )
2001 Room 302
2000 "ER" - jako Mike Palmieri (1 odcinek - "Homecoming", 2000)
1999 - 2000 "Time of Your Life" - jako Nelson (2 odcinki - "The Time They Got E-Rotic", "The Time the Truth Was Told")
2000 "Popular" -jako Adam Rotchild Ryan ( serial, 2 odcinki "Ch-Ch-Changes" oraz All About Adam, 2000)
2000 Romeo i Julia - jako Paris
1998 "Buffy the Vampire Slayer" - jako Gage Petronzi (1 odcinek - "Go Fish" 1998)

Członek załogi - filmografia

1996 Vows of Deception (wspolproducent)
1996 Gone in the Night (wspolproducent)
Shaughnessy (1996) (TV) (wspolproducent)

Własna filmografia

2006 Making of 'Prison Break' - jako Michael Scofield
2006 "Richard & Judy" - jako on sam (1 odcinek, 2006)
2006 "Live with Regis and Kathie Lee" - jako on sam (1 odcinek - "Live with Regis & Kelly", 2006)
2005 "The Tonight Show with Jay Leno" - jako on sam (1 odcinek, 2005)
2004 "Ellen: The Ellen DeGeneres Show" - jako on sam (1 odcinek, 2004)
2003 "The Sharon Osbourne Show" - jako on sam (1 odcinek, 2003)
2000 Discovering Dinotopia - jako David Scott
2002 Evolution: The Making of 'Dinotopia' - jako David Scott
2002 Witness from Dinotopia - jako David Scott
2005 "Video on Trial" - jako on sam

Wentworth Miller Wentworth Miller - galeria Wentworth Miller - Prison Break
Wentworth Miller - wallpaper Wentworth Miller - photo

Wentworth Miller - Michael Scofield
Wentworth Miller - video Michael Scofield Miller Prison break

Prison Break serial Prison Break Serial Skazany na Smierc

Kliknij TUTAJ by powrocic do strony glownej serwisu

prisonbreak.e6.pl